Nagovor ravnatelja

Spoštovani učenci, spoštovani starši,

Pričelo se je novo šolsko leto! Šolsko leto 2023/2024 predstavlja novo poglavje v vaših življenjih, polno priložnosti, izzivov in nepozabnih trenutkov. Za nas učitelje in šolsko osebje je to priložnost, da vam ponudimo znanje, podporo in spodbudo na vaši poti k znanju, rasti in razvoju.

Učenci, vsak izmed vas ima svoje talente, sanje in cilje. Šola je prostor, kjer boste razvijali svoje sposobnosti, krepili svoje znanje in gradili prijateljstva, ki vas bodo spremljala skozi življenje. Ne pozabite, da ste vi tisti, ki oblikujete svojo prihodnost, in mi smo tu, da vam pri tem pomagamo.

Starši, vaša vloga je prav tako ključnega pomena. Ste naši partnerji v izobraževanju vaših otrok, in skupaj bomo gradili most do uspešnega šolanja. Vaša podpora, razumevanje in sodelovanje so neprecenljivi za otrokov napredek.

V prihajajočem šolskem letu vas čaka mnogo novih izzivov, a tudi priložnosti za rast in učenje. Ne glede na to, ali ste prvošolci, devetošolci ali dijaki, bomo skupaj gradili trdne temelje za vašo prihodnost. Znanje je zaklad, ki ga nihče ne more odvzeti, zato se prepustite šolskim dogodivščinam z odprtim srcem.

Skupaj bomo oblikovali varno in spodbudno okolje, kjer se boste počutili dobrodošle in cenjene. Želimo si, da bi se vsak od vas počutil kot pomemben del naše šolske skupnosti.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo za vaše zaupanje in se veselimo skupnega potovanja v svet znanja. Naj bo novo šolsko leto polno uspehov, radovednosti in prijetnih trenutkov!

Začnimo skupaj in naredimo to šolsko leto nepozabno!

S spoštovanjem,

Daniel Horvat,
    ravnatelj

 

Dostopnost