SPLETNA STRAN NAŠEGA RAZREDA BO V TEM ŠOLSKEM LETU NAMENJENA STARŠEM IN UČENCEM 4. C  RAZREDA. POTRUDILA  SE BOM, DA BOSTE PREKO SPLETA, Z  BESEDO IN SLIKAMI, OBVEŠČENI O VSEH POMEMBNEJŠIH DOGODKIH.

URNIK 4.C RAZREDA             

RAZREDNIČARKA . ALMA LESKOVIC GROŠELJ

DOPOLDANSKA GOVORILNA URA : VSAK PETEK, 3.ŠOLSKO URO ( 9.55 -10.40 )


Obvestilo za 1. RS


DOMAČE BRANJE, NAŠA MALA KNJIŽNICA IN CANKARJEVA BRALNA ZNAČKA

1.DOMAČE BRANJE : Vid Pečjak – Drejček in trije marsovčki

2.DOMAČE BRANJE : Dim Zupan : Hektor (katerokoli knjigo)

3.DOMAČE BRANJE :  Pravljice oziroma po dogovoru

NAŠA MALA KNJIŽNICA

Vsak učenec dobi Ustarjalnik. Ustvarjalnike imamo v šoli.

CANKARJEVA BRALNA ZNAČKA  :

  1. knjige po izbiri.

Pesniška zbirka Toneta  Pavčka ( 3 pesmice se nauči na pamet ).

Knjige za CBZ učenci povedo po predhodnem dogovoru z razredničarko.


OCENJEVANJA IN PREVERJANJA ZNANJA

Prvi pisni preizkus znanja iz matematike bomo izvedli 6.10.2020. Test bo sestavljen iz učne snovi iz 3. razreda. Tokrat bomo en teden prej še preverjali znanje matematike iz 3. razreda.

Pri predmetih DRU in NIT bodo učenci v tem tednu že prejeli prva vprašanja za ponavljanje učne snovi. Svetujem, da na vprašanja pisno odgovorijo v zvezke, v koliko še niso to uspeli v šoli. Potem se iz vprašanj učijo in ponavljajo učno snov. V šoli se lahko tudi že javijo za ustno spraševanje.

TEKMOVANJA, RAZSTAVE, SLIKE

INTERESNE DEJAVNOSTI

OBVESTILO  ZA INTERESNO DEJAVNOST V RAZISKOVALNEM RITMU!

Učenci, ki bodo obiskovali delavnico V raziskovalnem ritmu, bodo imeli prvo delavnico v četrtek, 15.10. 2020. Delavnica bo potekala v učilnici 3.c razreda, od 12.30 dalje na šoli.

Za delavnico bodo učenci potrebovali lepilo, jesenske plodove ( različna zrnja- koruza, riž, fižol, drobne makarončke,…), saj bomo ustvarjali mozaike.

Vse ostale podrobnosti sem se z učenci že dogovorila. Upam, da nam uspe po jesenskih počitnicah izpeljati tudi prvo razstavo v tem šolskem letu.

Lepo pozdravljeni,

učiteljica Alma.


SLOVENSKI KLUB

Z interesno dejavnostjo smo že pričeli. Srečujemo se ob petkih zjutraj, izjemoma, po dogovoru, tudi kakšen torek v učilnici vrtca. Beremo in razmišljamo o knjigi Deček Brin na domačem kolišču in rešujemo prve učne liste, ki nas pripravljajo na tekmovanje.

DNEVI DEJAVNOSTI