Spoštovani starši!

English camp 2022 prijavnica

Na naši šoli se zelo dobro zavedamo, kako pomembno je znanje tujih jezikov.

Zato v sodelovanju z jezikovno šolo The English Experience iz mesta Norwich (Anglija) vabimo vaše otroke, da se udeležijo jezikovnega tabora English camp /Angleški tabor. Organiziramo ga že četrto leto.

Nekaj informacij o taboru:

vodijo ga naravni govorci angleščine (native speakers), ki imajo obenem tudi pedagoško izobrazbo. Tabor traja en teden, in sicer od 22.8. do 26.8.2022, med 8.30 in 15.30. Namenjen je otrokom od 6./7. do 14. leta starosti.

Učenci se preizkušajo v umetnostnih, športnih, dramskih aktivnostih in angleških igrah. V angleščini so dejavni približno 30 ur, kar je npr. polovica celoletnih ur za angleščino v 4. razredu oz. četrtina celoletnih ur za angleščino v 7. razredu!

Cena tabora: 210 €/ učenca ; plačljivo v dveh obrokih (meseca maja in ob začetku tabora). Prijavnica je posebej pripeta, dobite jo lahko tudi pri učiteljicah angleščine. Izpolnjeno vrnite učiteljicam angleščine ali meni na spodaj navedeni elektronski naslov.

Vabim vas, da se tudi odločite in gostite enega izmed naravnih govorcev na svojem domu v času tabora oz. od 20.8. do 27.8. (od sobote do sobote). Za to boste dobili plačilo, in sicer 175 €. Zainteresirani se javite na moj elektronski naslov.

Na šoli bomo tudi poskrbeli za kosilo udeležencev, malico pa si otroci prinesejo s seboj.

Za ostale informacije sem vam na voljo na elektronskem naslovu tanja.plohl@guest.arnes.si ali na telefonski številki 01 7572 517.

 

V imenu učiteljic angleščine

koordinatorica Angleškega tabora Tanja Plohl

 

V Borovnici, 12.3.2022