PETEK, 2. 10. 2020

Danes smo se zbudili polni pričakovanj. Po pakiranju smo se trudili dobiti čim boljša plavalna priznanja in se čim bolje uvrstiti na tekmovanju za najbolj urejeno sobo. In veste kaj? Uspelo nam je! Vsi smo po novem plavalci in imamo osvojenega vsaj bronastega delfina. Priznanja so podeljena, nagrade za sobe tudi, poslovili smo se od morja, pomahalo nam je celo sonce.

Polni vtisov, zadovoljni, zdravi in malo utrujeni se bomo po kosilu odpravili domov. Pri kosilu pa še eno presenečenje: danes imamo še eno slavljenko. Torta za Lucijo je že pripravljena. 🙂

Kmalu se vidimo!

Lepe pozdrave vam pošilja ekipa s sončnega Debelega rtiča

ČETRTEK, 1. 10. 2020

Kljub oblačnemu jutru smo uživali v vožnji z ladjico. Gusarske pesmi so odmevale daleč naokrog. V Kopru smo se sladkali z najboljšim sladoledom na svetu in se fotografirali s skulpturami na promenadi. Držite pesti, da nam uspe doseči čim boljša priznanja na preizkusu plavanja. Prepričani smo, da nekaj moči za zaključni pižama disko nam pa še ostane. 🙂

SREDA, 30. 9. 2020

Dragi starši, kaj pa ob večerih počnete vi?

Mi smo danes igrali nogomet, badminton in druge igre, se zabavali z učitelji in peli pesmi ob zvokih kitare. Urejali smo sobe in prejeli super ocene. Za konec pa smo si v lastni kinodvorani ogledali napet film Vlomilci delajo poleti. Ste ga že gledali?

A to še ni vse, pot k nam najde tudi zobna miška…..poglejte, koga je presenetila. 🙂

Lahko noč…

SREDA, 30. 9. 2020

Zbudili smo se v čudovito sončno jutro in čudovito sončen je bil tudi današnji dan. Medtem ko sta se dve skupini odpravili na raziskovanje biološke poti, je ena skupina izdelovala padala. Danes nismo plavali smo v bazenu, namočili smo se tudi v morju. Res smo uživali in našli veliko školjk in polžev. Odpravili smo se na lov za zakladom in ga seveda našli. Po večerji nas čaka filmski večer. Super smo, le čas prehitro teče.

Morski pozdrav vam pošiljamo

učenci in učitelji

TOREK, 29. 9. (2. del)

Tudi po kosilu smo počeli super stvari. Spet smo plavali, se igrali razne igre, izdelovali padala in si ogledali evolucijsko pot. Po večerji pa smo se odpravili na nočni pohod. Peti gusarske pesmi sredi vinograda je res razburljivo. Seveda smo hitro zaspali. 🙂

Slike so dodane v 1.del.

Torek, 29.9.2020

Noč je minila mirno in kar malo prehitro. Zbudili smo se v jasno jutro in uživamo v čudovitem dnevu. Sončno je!!! Do zdaj smo že plavali v bazenu, se igrali različne igre, dobro jedli, se sprehodili do morja, spoznavali krajinski park in praznovali Gabrov rojstni dan. Še veliko zanimivega nas danes čaka in imamo se super!

Učenci in učitelji

Ponedeljek, 28. 9. 2020

Časa za slikanje je bilo bolj malo, saj smo veliko plavali, urejali sobe in šli v disko. Slike niso najbolje uspele, a vendar nekaj utrinkov: